EFFEKTIV MOD LØS OG KREPPET HUD

Har du, i takt med at du er blevet ældre, mistet elasticiteten og fugten i huden fx i ansigtet eller på halsen? Studio A tilbyder behandling med Profhilo, som går ind og stimulerer cellerne til at producere mere collagen og elastin. Behandlingen med Profhilo er blandt de mest effektive på markedet for anti-age og opstrammende behandlinger, og resultatet er altid et naturligt udtryk, hvor huden bliver friskere og glattere at se på.

PROFHILO BEHANDLING HOS STUDIO A

Profhilo er en innovativ anti-aging behandling, som modvirker den manglende elasticitet, der forsvinder naturligt med alderen. Behandlingen er for dig med løs og kreppet hud i fx ansigtet eller på halsen.

Behandlingen har få punktvise injektionssteder og stimulerer cellerne til at producere mere collagen og elastin med produktets høje indhold af stabiliseret hyaluronsyre.

Resultatet vil være en mere spændstig, friskere og glattere hudstruktur i form af en forbedret fugtbalance, fordi behandlingen med sin bio re-modelerende effekt forynger og booster alle celletyper.

Botox behandling

DET HANDLER OM DIG

Husk at du altid kan spørge ind til dine behandlinger både før og efter – vores mål er tryghed under hele dit forløb.

Pris for Profhilo

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling) 0 DKK
1 behandling á 1 område (ansigt, hals, hænder, decolleté eller arme) 4.500 DKK
2 behandlinger á 1 område 7.000 DKK

Vigtig information

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med rynkebehandlinger og laser, når vi skal hjælpe din hud med at bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.