BEHANDLING MED BOTOX/AZZALURE

Er du, i takt med at du er blevet ældre, begyndt at danne rynker i panden, mellem brynene og/eller omkring øjnene? Studio A tilbyder behandling med Botulinum Toksin (botox), som går ind og afslapper ansigtsmusklerne for at udglatte de uønskede rynker og stoppe dannelsen af dybe linjer. Behandlingen med botox er blandt de mest effektive på markedet for anti-age behandling, og resultatet er altid et naturligt udtryk, hvor huden bliver glattere og friskere at se på.

Fri botox til 999 kr./md.

*12 måneders forudbetaling
6 måneders forudbetaling 1199 kr./md.

BOTOX BEHANDLING HOS STUDIO A

Botulinum Toksin er bedst kendt som botox. Botox har været til siden 1900-tallet og blev i starten af år 2000 godkendt til kosmetisk brug f.eks. til at behandle dynamiske rynker og linjer i ansigtet, som opstår pga. sammentrækninger i de små fine ansigtsmuskler. Derudover bruges botox også til at forebygge og mindske de rynker, som naturligt kommer med alderen.

Medicinen injiceres i musklerne i behandlingsområdet med en lille og meget tynd nål få millimeter under huden og virker ved at få musklerne til at slappe af og herved blive udglattet. Hos Studio A bruges Azzalure, som er et godkendt lægemiddel, der er baseret på proteinstoffet Botulinum Toksin Type A. Proteinet ophobes ikke i kroppen, da det udskilles naturligt gennem urinen, så man kan gentage behandlingen uden problemer. Azzalure er udviklet til kosmetisk anvendelse, og det er derfor særdeles velegnet til behandling af rynker samt forebyggelse deraf.

Botox behandling

FÅ PERSONLIG RÅDGIVNING HOS OS

Efter behandlingen kan der forekomme let stikrelateret rødme og hævelse, der fortager sig hurtigt. Husk at du altid kan spørge ind til dine behandlinger både før og efter – vores mål er tryghed under hele dit forløb.

Pris for Botox/Azzalure

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling) 0 DKK
FRI BOTOX – pris pr. måned ved 12 mdr forudbetaling 999 DKK
FRI BOTOX – pris pr. måned ved 6 mdr forudbetaling 1.199 DKK
Hage, lipflip, tandkødssmil, rygerynker, sure mundvige eller næserynker 800 DKK
Brynløft 1.200 DKK
Glabella (bekymringsrynken) 1.900 DKK
Øjne (smilerynker) 1.900 DKK
Pande 1.900 DKK
V-form (masseter), kæbe eller tyggemuskel 2.200 DKK
Halsbånd (platysma) 2.200 DKK
Sved (under armene) 4.500 DKK

Vigtig information

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med rynkebehandlinger og laser, når vi skal hjælpe din hud med at bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.