KINDER OG KINDBEN

Savner du mere fylde i kinderne eller måske et løft omkring kindbenene for et mere markeret look? Det kan vi heldigvis gøre noget ved!

Med ikke-permanent filler kan vi give dit ansigt et løft og opbygge en naturlig symmetri og let markering omkring kinder og kindbenene – helt uden kirurgi.

Behandlingen tilrettelægges ud fra dine ønsker og udføres gennem en serie af behandlinger, så du får lige det resultat og den volumen, du drømmer om.

DIN NATURLIGE SKØNHED

Fra naturens side har vi alle helt særlige ansigtstræk, men har du lagt mærke til hvordan tiden ændrer dit udseende, fx at dine kinder mister fylde og markering?

Med ikke-permanent filler, som hovedsagligt består af naturlig hyaloronsyre, kan vi genopbygge dine naturlige træk og fremhæve lige det, du synes bedst om.

Restylane produktet lægges ind under huden lige dér, hvor det giver de bedste resultater for dit ansigt.

Botox behandling

DET GODE RESULTAT

Vi vælger behandling ud fra dine ønsker til dit udseende. Og det er vigtigt for os hos Studio A at resultatet er naturligt og flot.

Derfor tager vi os god tid til alle vores behandlinger, så du er i trygge hænder.

Vidste du at, en behandling ved kindben, giver ofte en positiv effekt på både rande under øjnene og furer ved munden? Derfor vil denne behandling ofte være en del af en anbefalet løsning.

Pris for behandling med filler

Behandling med ikke-permanent filler

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling) 0 DKK
Rande under øjne (tear through) Fra 3.900 DKK
Kæbelinje  Fra 5.400 DKK
Næsekorrektion 3.900 DKK
Mellem Brynene 2.900 DKK
Kindben Fra 2.900 DKK
Hage Fra 2.900 DKK
Folder fra mund til næse (nasolabiale)  Fra 2.900 DKK
Nedadvendt mundvige (hamsterposer)  Fra 2.900 DKK
Øreflipper 3.900 DKK
Rygerynke Fra 2.900 DKK
Opløsning af filler fra anden klinik 1.700 DKK

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med rynkebehandlinger og laser, når vi skal hjælpe din hud med at bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.