NÆSE

Næser er meget forskellige og en vigtig del af dit ansigt. Og de fleste har meget at udsætte på deres næser!

Har du fra naturens side fx en meget smal næse eller en næse med et bump, så kan en behandling med ikke-permanent filler være en mulighed.

HAR DU ØNSKER TIL DIT UDSEENDE?

Næsekorrektion er en af de mest populære kosmetiske behandlinger, som hver dag hjælper mange mænd og kvinder til at blive mere tilfredse med deres udseende.

Og det er muligt at ændre næsens udtryk, helt uden kirurgi. Den mest anvendte løsning er Restylane NASHA-produkterne, som er en hård hyaluronsyre gele, som erstatter manglende brusk og knogler. Med denne teknik kan vi udforme og korrigere næsens konturer stort set efter dit ønske.

Hos Studio A har vi stor erfaring med behandlingerne og kan derfor sikre dig et æstetisk og velformet resultat.

Næse filler

DET SKAL SE FLOT OG NATURLIGT UD

æsen er vigtig en del af dit ansigt. Derfor tager vi os god tid og har stor erfaring, hvilket er din garanti for et flot resultat.

Resultatet er en symmetrisk og lige næse, der giver udstråling og selvværd et boost.

Book en tid hos en af vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker og få en gratis og uforpligtende konsultation om dine muligheder.

Pris for behandling med filler

Behandling med ikke-permanent filler

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling) 0 DKK
Rande under øjne (tear through) Fra 3.900 DKK
Kæbelinje  Fra 5.400 DKK
Næsekorrektion 3.900 DKK
Mellem Brynene 2.900 DKK
Kindben Fra 2.900 DKK
Hage Fra 2.900 DKK
Folder fra mund til næse (nasolabiale)  Fra 2.900 DKK
Nedadvendt mundvige (hamsterposer)  Fra 2.900 DKK
Øreflipper 3.900 DKK
Rygerynke Fra 2.900 DKK
Opløsning af filler fra anden klinik 1.700 DKK

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med rynkebehandlinger og laser, når vi skal hjælpe din hud med at bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.