BEHANDLING MED X-FREEZE

Nogle fedtdepoter er bare svære at træne væk! Heldigvis kan vi med X-Freeze behandlinger give dig et naturligt resultat, der holder!

OPNÅ RESULTATER EFTER FÅ BEHANDLINGER

Fedtfrysning er en smertefri, udvendig frysning af udvalgte fedtdepoter. Ved X-Freeze nedkøles fedtvævet præcist og sikkert, hvorved 20-25% af det behandlede fedtvæv forsvinder.

Resultatet er en sikker og permanent reduktion af de genstridige fedtdepoter.

Ved behandlingens start påsættes X-FREEZE applikatorerne omhyggeligt på de ønskede områder. Et vakuum trækker forsigtigt fedtvævet op i applikatoren, hvor en kontrolleret nedkøling ned til -10 grader startes. Frysning får fedtet til at krystallisere, hvilket dræber fedtcellerne og de udskilles efterfølgende gennem lymfekanalerne. 20-25% af de behandlede fedtceller vil ultimativt blive udskilt.

Behandlingen varer ca. 1 time, hvor du kan ligge og slappe af. Vi masserer efterfølgende det behandlede område for at øge blodgennemstrømningen og dermed blodcirkulationen.

Behandlingsområder

BRUG DEN NYESTE TEKNOLOGI

Sund kost og motion er ikke altid nok i kampen mod de stædige fedtdepoter, men X-Freeze er den nye teknologi, der kan være den løsning, der passer til dig!

Book en tid til en gratis konsultation, hvis du vil høre mere om mulighederne. Det er gratis og uforpligtende.

Pris for Permanent fedtfrysning

Konsultation 0 DKK
Ét kar 900 DKK
1 område (næse) 1.000 DKK
1 område (kinder) 1.400 DKK
1 område (hele ansigtet eller øvre bryst) 2.000 DKK

Vigtig information

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med rynkebehandlinger og laser, når vi skal hjælpe din hud med at bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.