BEHANDLING MED SKINBOOSTER

Er din hud blevet trist og livløs efter for meget sol eller vinterens kulde? Så læs mere om hvad en Skinbooster behandling kan gøre for dig. Der er nemlig hjælp at hente!

Skinbooster behandlingen udglatter de fine rynker og linjer, og hudens fugt og struktur genskabes indefra. Det genskaber en naturlig glød og friskhed i huden.

KAMPAGNE: 3 behandlinger med 2 ml – få 1 behandling gratis

HVAD ER SKINBOOSTER?

Uanset hudtype, har huden brug for fugt, for at opretholde glød og friskhed.

Huden er meget følsom overfor ændringer i årstiden, og kræver løbende omsorg, for forblive smuk og smidig.

Skinbooster er en dybtgående fugtgiver, der består af essentielle vitaminer, mineraler og hyaluronsyre, som nænsomt booster hudens produktion af kollagen og elastin, og skaber en naturlig balance indefra. Hudens naturlige glød og finhed vender tilbage, når du har været i et forløb med Skinbooster.

Behandlingen er også god, hvis du har gamle akne ar og ujævnheder på hudens overflade. Og så opnår du altid et naturligt resultat med Skinbooster.

Skinbooster

NATURLIGE RESULTATER

Vi anbefaler 2-3 behandlinger med Skinbooster, for at give et optimalt resultat, og allerede efter en behandling vil du kunne se en forbedring i huden. Flere behandlinger er med til at give det optimale resultat.

Skinbooster er med til at genskabe glød og fugt i din hud, uanset miljømæssige stresspåvirkninger. Kan varmt anbefales!

Skinbooster

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0 DKK
Skinbooster Fra 2.500 DKK

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med rynkebehandlinger og laser, når vi skal hjælpe din hud med at bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.