TRUE NATURAL LIPS - FYLDIGE LÆBER

Drømmer du om fyldige læber med en naturlig og flot symmetri, så kan vi anbefale behandling med ikke-permanent filler. Produktet er 100% naturligt og virker ved at binde vand i vævet. Resultatet er naturlige og smukke læber, med lige den fylde, du ønsker dig.

NATURLIGE RESULTATER MED TRYGHED I FOKUS

Hos Studio A laver vi True Natural Lips med ikke-permanent filler med Restylane Kysse, der giver fyldige læber. Produktet lægges i det nedre hudlag med en fin nål og doseres med fri hånd. En læbeforstørrelse er med til at skabe fylde, symmetri og form til dine læber.

En læbeforstørrelse behøver ikke være forbundet med decideret store læber – hos Studio A er det naturligt æstetisk i højsædet, og vi vejleder altid ud fra det individuelle udgangspunkt.

DE EKSTRA 15 MINUTTER

Vi tager os ekstra god tid, så du har en behagelig oplevelse både før, under og efter din behandling. Det synes vi giver den bedste tryghed for dig.

Er du i tvivl om forskellen på læbebehandlingerne Mesolips med Mesogun og True Natural Lips, så kan du altid få en gratis og uforpligtende konsultation med vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker.

pris for Læbeforstørrelse

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0 DKK
True Natural Lips2.900 DKK
Mesolips2.500 DKK

Vigtig information

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med rynkebehandlinger og laser, når vi skal hjælpe din hud med at bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.